Uimarit ja Valmentajat

Uimarit: (Päivityksessä)

Superit

Jesse Nieminen
Aleksi Kettunen
Mikaela Barakova
Emmi Koivunen
Monica Zolgo
Siiri-Sofia Mäkelä
Aaro Lukka
Irma kopu
Minka Lempiälä

Mikrot

Nieminen Justus -13
Jokela Veera -12
Sara Kulmala
Pyy Henni -12
Riitamaa Lauri -07
Mäkelä Valtteri -08
Pettinen Henry -09
 

Rollot

Elsa Jokela -10
Saara Aaltonen -10
Oona Kiiski -10
Elisa Turta -10
Renne Piironen -10
Matias Holma -11
Kaisa Turta -12

Ikut

Mikael Jokinen -01
Aino Kallio -03
Iida Kallio -04
Jasu Nieminen -07
Roope Piironen -07
Essi Kallio -08
Netta Kivelä -08
Tuomas Lumme -08
Werneri Toivanen -08
Venla Ristimäki -04

Tekniikka

Niko Salmela
Aatu Kosonen
Viljami Kuusela
Pipsa Palm
Vili Pallm
Neea-Noora Lukka
Jessi Isomaa
Jesper Isomaa
Mira Järvinen
Nea Salmela
Jade Isomaa
Milla Lempiälä

Master

Marko Nieminen
Reeta Kaitosaari
Kristiina Kangastalo-Hoda
Harri Lumme
Johanna Tiiri

Valmentajat:

Marko Isomaa

Olen viiden lapsen isä Alastarolta. Kotoisin olen Kaarinasta, jossa itse aloitin uimisen 4-vuotiaana ja kilpauimariksi ryhdyin 9-vuotiaana. Lähes kymmenen vuotta tuli uitua SM-tasolla, päälajeina oli 100m vapaauinti ja 100m perhosuinti. SM-mitaleita tuli viisi kappaletta.

Siirryin valmentamaan nuoria uimareita 1996-2001. Kilpauinti- ja valmennus jäi hetkeksi työn ja perheen perustamisen mennessä kaiken edelle. Palasin uudelleen SM-altaisiin 2005, jonka jälkeen olen uinut useita SM-mitaleita. Uutena aluevaltauksena aloitin myös avantouinnin v 2006, josta olen saanut useita MM- ja SM-mitaleita. Valmentamisen aloitin jälleen 2011 ja samalla kasvoi into oman uimaseuran perustamiseen. Seuran perustin vihdoin 2013 ja nyt toivotan kaikki tervetulleeksi Loimaan Uimaseuraan harrastamaan uintia.

Kristiina Kangastalo-Hoda

Olen kahden lapsen perheenäiti joka löysi uinnin aikuisiällä. Kotoisin olen Paavolasta nykyisin Siikajoen kuntaa. Olen koko ikäni ollut vesipeto, asuinhan joen lähellä ja rakastanut vettä mutta kilpauintiin ja valmennukseen tutustuin vasta muutama vuosi sitten. Nyt valmennan lapsia ja muoria sekä aikuisia. Lisäksi pidän uimakouluja. Itse kilpailen myös uinnissa masters- uimarina. Ammatiltani olen ensihoitaja ja vapaa-ajallani uinnin lisäksi touhuan oman hevoseni kanssa. Kesäisin tulee harrastettua triathlonia, nyt 3 olympiamatkaa takana. Uintivalmennusta olen opiskellut itsenäisesti ja käynyt uimaliiton taso I-valmentajakurssin. Tarkoituksena opiskella lisää heti kuin vain mahdollista. Rakastan haasteita uinnissa ja ihana nähdä työn tulokset uimareissa. Tervetuloa kaikki uimaan!

Reeta Kaitosaari

Aino Kallio