Valmentaja Ja Uimarit

Marko Isomaa

Olen viiden lapsen isä Alastarolta. Kotoisin olen Kaarinasta, jossa itse aloitin uimisen 4-vuotiaana ja kilpauimariksi ryhdyin 9-vuotiaana. Lähes kymmenen vuotta tuli uitua SM-tasolla, päälajeina oli 100m vapaauinti ja 100m perhosuinti. SM-mitaleita tuli viisi kappaletta.

Siirryin valmentamaan nuoria uimareita 1996-2001. Kilpauinti- ja valmennus jäi hetkeksi työn ja perheen perustamisen mennessä kaiken edelle. Palasin uudelleen SM-altaisiin 2005, jonka jälkeen olen uinut useita SM-mitaleita. Uutena aluevaltauksena aloitin myös avantouinnin v 2006, josta olen saanut useita MM- ja SM-mitaleita. Valmentamisen aloitin jälleen 2011 ja samalla kasvoi into oman uimaseuran perustamiseen. Seuran perustin vihdoin 2013 ja nyt toivotan kaikki tervetulleeksi Loimaan Uimaseuraan harrastamaan uintia.

SuperRollot

Elsa Jokela