Kurssit

Seuraava koskee kaikkia kursseja ja kurssilaisia:

Kursseja järjestetään vain jäsenille.

Kaikki kurssilaiset liitetään seuran jäseneksi ensimmäisen kaudella 2019-2020   tapahtuvan ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu laskutetaan ensimmäisen kurssimaksun yhteydessä. Jäsenmaksu 20€/kausi per uimari tai 50€/perhe kaudelle syksy 2019-kevät 2020.

Kurssin alkamisaika tarkoittaa altaalla oloaikaa. Paikalle on hyvä saapua ajoissa ja pukuhuonekortteja saa tiskiltä 20 min ennen kurssin alkua. Alkeisuimakoululaisten vanhemmat vievät lapsen suihkun kautta altaalle odottamaan uimaopettajaa ja uimakoulun alkua. Pitkät hiukset on sidottava kiinni.

Uimakoulut ovat sunnuntaisin ja tekniikkakoulut lauantaisin.

Kurssien laskut tulevat sähköpostiin kurssien alettua.

Uimakoulujen hinnat 100€/10krt

UIMAKOULUT alk. 4V ja TEKNIIKKAKOULUT

UIMAKOULU

LÄHTÖTASOVAATIMUS
UIMAKOULUN SISÄLTÖÄ

Alkeet

Vesikirppu

4v ikä. Ei muita vaatimuksia
Kuplat, kastautuminen, vedessä liikkuminen, kellunnat apuvälineellä

Alkeisjatko

Kilpikonna

Sukeltaminen
Liukuminen, kelluminen, vesitaitavuus, sukeltaminen, 5m uinti

Jatko

Vesimyyrä

5 m uinti
Uimataidon ja vesitaitavuuden vahvistaminen, etenkin selkä-asento. Potkut ja käsivedot.

Tekniikka 1

PikkuKalat

Sujuva 25 m uinti
Alkeiskrooli, selkäkroolin käsivedot, hypyt syvään, sukellukset isossa altaassa.

Tekniikka 2

PikkuMonnit

100m uinti
Krooliuinnin perusteet, selkäkrooli, alkeisrintauinti, erilaiset hypyt, vesipallon perusteet.

Uimakoulujen hinnat 100€/10krt

Harrasteuinti

VesiVekarat

200m yhtäjaksoinen uinti, krooliuinnin ja selkäkroolin tekniikan perusteet
Uintitekniikkaa: krooliuinti, rintauinti, selkäkrooli. Hyppyjä, vesipalloa.

Aikuisten tekniikkakoulu 60 min

Vähintään 200m uimataidon hallitseville kuntouimareille krooli, selkä – ja rintauinnin tekniikkaa ryhmän toiveiden mukaisesti.

(ei tällä hetkellä ryhmää)

Yksityistunnit

Yksityistunnit sopimuksen mukaan.

Kilpauinti

SuperMikrot

Supermikrot on tarkoitettu kilpauinnista haaveileville taitaville uimareille. Superit harjoittelevat kaikkia kilpauinnin tekniikoita: startteja, käännöksiä, krooliuintia, selkäkroolia, rintauintia ja perhosuintia.  Supermikrot kilpailevat seuran omissa kilpailuissa ja mahdollisuuksien mukaan lisenssittömien kutsukilpailuissa. Valmentajat valitsevat uimarit supermikroihin uimakouluistamme tai uintitestin kautta. Ala- tai yläikärajaa supemikroihin ei ole. Ikähaitari on vaihdellut 6–10v välillä. Supermikrot hajoittelevat vedessä 2-3 kertaa viikossa sekä kuivalla maalla kerran viikossa. Kuivanmaan harjoitukset tarkoitettu sellaisille, joilla ei ole muita urheiluharrastuksia.

MikroRollot

Mikro-Rollot ovat nuorimpia lisenssillä kilpailevia uimareitamme. Valmentaja valitsee uimarit muista ryhmistämme tai testien kautta. Mikrot harjoittelevat 3 krt/vk vedessä ja 1 ktr/vk kuivalla maalla. Kuivan maan harjoitukset ovat pakolliset, jos muita urheiluharrastuksia ei ole. Uinnin lisäksi ryhmässä leikitään ja harjoitellaan vesipallon perusteita, uimahyppyjen perusteita. Mikro-Rolloihin otetaan sekä innostuksen, että taitojen perusteella. Vähimmäisvaatimuksina kilpauinnin tekniikoiden hallitseminen perhosta lukuunottamatta. Ikähaitari tällä hetkellä 7-10v.

Rollot

Pesunkestäviä kilpauimareita Loimaalta ja lähikunnista! Valmentaja valitsee uimarit Rolloihin muista ryhmistämme tai testiuinnin kautta. Rollot harjoittelevat 5 kertaa viikossa vedessä ja 1-2 kertaa kuivalla maalla. Jos sinulla on muita urheiluharrastuksia ja haluat kilpailla, harjoitusmäärä voidaan räätälöidä yksilöllisesti. Liikuntaa tulee joka tapauksessa 5-7 kertaa viikossa. Tässä ryhmässä harjoitellaan aikaisintaan 10-vuotiaana.

Ikut

Vanhimmat kilpauimarimme, jotka panostavat uintiin täysillä! Iku-uimarimme ovat jo valinneet päälajinsa ja lähes hengittävät vettä. Uinnin lisäksi iku-uimarimme käyvät kuntosalilla ja kuivanmaan harjoituksissa.  Vain taivas on rajana tämän ryhmän uimareille.

Valmentaja:

Marko Isomaa